Φέρτε τη μαγεία στις αναμνήσεις των παιδιών σας διοργανώνοντας το πιο παραμυθένιο Unicorn party!

Από τα μπαλόνια μέχρι τα ποτήρια και τα πιάτα, δημιουργείστε μια ατμόσφαιρα σαν από σελίδες παραμυθιού.

Ο μονόκερος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μυθικά πλάσματα των παιδιών. Η αθωότητα και η αγνότητα που συμβολίζει με το κατάλευκο χρώμα του μαγεύει τις παιδικές ψυχές, ενώ η πολύχρωμη χαίτη του και το μαγικό του κέρας πλάθουν ονειρικούς κόσμους στη φαντασία των παιδιών.

Στο Pack & Go θα βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να στολίσετε το πάρτυ και τα γλυκά σας με λίγη από τη μαγεία αυτού του πλάσματος. Το μονόκερος είναι κατάλληλος όχι μόνο για κάθε ηλικία, αλλά και για κάθε φύλο, αφού το δυνατό αυτό άλογο με την ποικιλόχρωμη κόμη του εντυπωσιάζει αγόρια και κορίτσια!

Α, και πού είστε… Μην το σκέφτεστε αν το θέλετε και για θεματική βάφτισης! Οι καλεσμένοι θα ξετρελαθούν και θα ενθουσιαστούν περισσότερο από τα παιδιά! Ρωτήστε μας και για ιδέες μπομπονιέρας, θα σας βρούμε τα κατάλληλα υλικά και σχέδια για τις πιο απίθανες DIY unicorn μπομπονιέρες!

Ακολουθήστε τον μονόκερο στο μαγικό του μονοπάτι και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να γεμίσει με χρώμα και λάμψη το καλύτερο πάρτυ που κάνατε ποτέ! Το Pack & Go είναι δίπλα σας για να σας προτείνει τα πιο ξεχωριστά προϊόντα – όλες οι μαμάδες θα σας ρωτάνε από πού τα πήρατε! 

Επίσης, πέρα από τη διακόσμηση του χώρου, στο Pack & Go θα βρείτε ζαχαρόπαστες, κουφέτα, ζάχαρη και πολλά ακόμα βρώσιμα διακοσμητικά πολλά χρώματα για να δημιουργήσετε πολύχρωμες τούρτες και cupcakes!