Σχεδιάζεις έναν ονειρικό γάμο που θα μείνει αξέχαστος στους καλεσμένους σου. Για σκέψου πόσο θα εντυπωσιαστούν όταν μάθουν ότι η πανέμορφη μπομπονιέρα που κρατούν είναι φτιαγμένη με αγάπη από ίδια τα χεράκια σου!

Παρακάτω σού δείχνουμε μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις μόνη σου πανεύκολα τις μπομπονιέρες σου και να δώσεις έτσι ένα ακόμα πιο προσωπικό στίγμα στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου!

Θέμα Παγώνι! Τόλμησε να δώσεις χρώμα στη γαμήλια μπομπονιέρα σου με τα αριστοκρατικά φτερά του Παγωνιού! Συνδυάζονται άψογα με χρυσό σατέν και κορδέλες στα χρώματα του Παγωνιού.

Θέμα Βοho! Για τις μοντέρνες νύφες που θέλουν μια ρομαντική boho αισθητική στην μπομπονιέρα τους. Mπρελόκ ονειροπαγίδα και μπρελόκ μακραμέ σε συνδυασμό με κορδόνι γιούτας και υπόλευκο τούλι για ένα γήινο αποτέλεσμα.

Θέμα Ελιά! Χρυσό ή Ασημένιο κλαδάκι ελιάς; Εμείς δημιουργήσετε δύο χρωματικούς συνδυασμούς πάνω σε πλεξιγκλάς κουτάκια για να διαλέξετε το αγαπημένο σας!

Θέμα Lace Dreams! Πουγκί από ολόλευκη δαντέλα σε κόψιμο "δάκρυ" για έναν εντυπωσιακό συνδυασμό με τα τούλια μας με χρωματισμένο ρελί στο τελείωμα. Επιλέξτε τα και μόνα τους για μια αρχοντικά κομψή μπομπονιέρα.
 

Μην φοβηθείς να φτιάξεις μόνη σου τις μπομπονιέρες του γάμου σου. Πέρα από τη χαρά της δημιουργίας, την ικανοποίηση του τελικού αποτελέσματος αλλά και τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσεις από αυτή την όμορφη διαδικασία, θα δεις πως ο μοναδικός περιορισμός σε αυτό που θες να κάνεις είναι η ίδια σου η φαντασία! Μπορείς να πάρεις ιδέες από βιντεάκια στο Youtube, από το Ιnstagram και το Pinterest, να έχεις πλήρη έλεγχο στο τελικό αποτέλεσμα αλλά και στο πόσα θα ξοδέψεις.

Στο Pack and Go θα σε βοηθήσουμε να βρεις τα υλικά που χρειάζεσαι στις καλύτερες τιμές, αλλά αν μας ρωτήσεις και για ιδέες, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις έμπνευση και να σου μάθουμε τεχνικές, ώστε να φτιάξεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει!

Έρχονται σε επόμενο post και μπομπονιέρες βάφτισης! Stay tuned!