Δεν είναι μόδα που θα φύγει, είναι τρόπος ζωής που θα μείνει!

Τα πλαστικά προϊόντα μιας χρήσης φεύγουν πια από την καθημερινότητά μας για να δώσουν τη θέση τους στη νέα, πιο φιλική προς το περιβάλλον, εκδοχή τους. Τα βιοδιασπώμενα προϊόντα μιας χρήσης είναι κατασκευασμένα από πιο ευγενικές πρώτες ύλες, όπως το χαρτί, το ξύλο και το μπαμπού, τα οποία όχι μόνο προστατεύουν το περιβάλλον από τις επιβλαβείς επιπτώσεις των πλαστικών, αλλά -όπως και να το κάνουμε- είναι πιο καλαίσθητα!

Δοκιμάστε τα βιοδιασπώμενα προϊόντα μιας χρήσης της ελληνικής εταιρείας “TESSERA Bio Products” ή τα ξύλινα προϊόντα της εταιρείας “Decorata™ Wooden Products” και κάντε τρόπο ζωής την οικολογική συνείδηση!

Γνωρίστε τη νέα μας γκάμα προϊόντων που θα συντροφεύει πλέον τις εκδηλώσεις και το take-away φαγητό σας! Ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα, καλαμάκια, όλα από χαρτί, ξύλο ή μπαμπού, ανθεκτικά σε κρύα ή ζεστά φαγητά και ροφήματα! Ιδανικά τόσο για απλή χρήση όσο και ως αντικείμενα για DIY κατασκευές, αφού τα υλικά τους μπορούν να αντέξουν μπογιές, κόλλες, γκλίτερ και ό,τι άλλο σκεφτεί η φαντασία σας! Αλήθεια, σας έχει τύχει ποτέ να ψάχνετε ξυλάκια για cakepops και να μην βρίσκετε το σωστό μέγεθος; Δοκιμάστε την εναλλακτική μας πρόταση με τα χοντρά καλαμάκια από χαρτόνι ή μπαμπού!

Δείτε στο link που ακολουθεί όλα μας τα προϊόντα: Οικολογική Σειρά.