Δεν πιάνουν τα χέρια σας για να διακοσμήσετε την τούρτα ή τα cupcake σας; Τα “cake toppers” ήρθαν να σας σώσουν!

Με μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, τα cake και cupcake toppers είναι η γρήγορη, οικονομική μα εντυπωσιακή λύση για τον στολισμό των γλυκών σας.

Στο Pack & Go ακούμε συχνά το παράπονο πως, ενώ όλα πάνε καλά μέχρι να φτιαχτεί το γλυκό, όταν έρχεται η ώρα της διακόσμησης συχνά ακολουθείται από ένα αίσθημα απογοήτευσης. Έτσι, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο όμορφα, πολύχρωμα, έτοιμα στολίδια για τις πεντανόστιμες, γλυκές δημιουργίες σας! Πάμε να δούμε μαζί μερικές προτάσεις: 

Topper για γαμήλιες τούρτες

Βαρεθήκατε τα στραβομουτσουνιασμένα ανθρωπάκια στην κορυφή της τούρτας; Τα χρυσά, ασημένια ή ακόμα και μαύρα toppers θα κάνουν τη διαφορά!

Τopper για παιδικά πάρτι ή/και βαφτίσεις

Στολίστε τις τούρτες και τα cupcakes των παιδικών πάρτι ή της βάφτισης με σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε θεματική! Αεροπλανάκια, μονόκεροι, φλαμίνγκο, ό,τι και αν έχετε κατά νου, εμείς θα σας βρούμε τα πιο παιχνιδιάρικα toppers!

Toppers για γενέθλια ή επετείους

Ποιος είπε ότι τα toppers είναι μόνο για τους μικρούς μας φίλους; Γιορτάστε τα γενέθλιά σας ή την επέτειό σας διαλέγοντας τον κατάλληλο αριθμό ή το στολίδι που θα συντροφεύσει τα κεράκια!

Βρείτε το κατάλληλο cake topper για τη δική σας περίσταση και κάντε τα γλυκά σας να ξεχωρίζουν!