Τα προϊόντα από bamboo κατακτούν ολοένα και περισσότερο τα σπίτια και τις καρδιές μας. Λογικό και επόμενο, αν αναλογιστείς κανείς τα τεράστια προτερήματα του συγκεκριμένου υλικού.

Το μπαμπού έχει μεγάλη αντοχή και παραμένει όμορφο για χρόνια. Είναι επίσης πιο ανθεκτικό από τα άλλα παραδοσιακά ξύλα και είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, αφού αναπτύσσεται φυσικά χωρίς τη χρήση χημικών και λιπασμάτων. Είναι λιγότερο επιρρεπές σε φούσκωμα και μπορεί να καθαριστεί εύκολα.

Όλα τα παραπάνω το καθιστούν όχι μόνο μια εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, αλλά και μια οικολογική επιλογή που βοηθά τον πλανήτη, ενώ παράλληλα προσδίδει μια μοντέρνα και μινιμαλιστική ομορφιά σε όλα τα αντικείμενα που δημιουργεί.

Και πραγματικά, η γκάμα των προϊόντων που μπορούν να δημιουργηθούν από το μπαμπού είναι ανεξάντλητη. Από βάζα, εταζέρες ή απλά καλάθια, μέχρι organizer καλλυντικών και εργαλεία κουζίνας.

Δείτε παρακάτω μερικά μονάχα από τα προϊόντα bamboo που θα βρείτε στο packandgo.gr και αφήστε τη φαντασία σας να εμπνευστεί από αυτούς τους υπεροχους γήινους τόνους για την επόμενη ανανέωση του χώρου σας!

Καλάθι Απλύτων Bamboo Πτυσσόμενο Στρογγυλό
Organiser Bamboo 2 Συρταριών με Καθρέφτη

 

Δίσκος Σερβιρίσματος Τυριών Bamboo
Φανάρι Bamboo
Κουτάλες Bamboo σε Θήκη

Αυτό το ήξερες;

Οι επιφάνειες κοπής από bamboo που συνηαντάμε σχεδόν σε κάθε κουζίνα, κατασκευάζονται οικολογικά από βιομηχανοποιημένο μπαμπού, ένα ανεξάντλητο φυσικό προϊόν, για το οποίο δεν χρειάζεται να κοπούν δέντρα. Επιπλέον, είναι σκληρότερο και πιο πυκνό στη δομή από τα περισσότερα τροπικά σκληρά ξύλα. Το μπαμπού δεν καταστρέφει τις λεπίδες των μαχαιριών, δεν απορροφά σχεδόν καθόλου την υγρασία και επίσης διασπά τα βακτήρια πολύ γρήγορα. Όμως, δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, γι' αυτό συνιστάται αυστηρά πλύσιμο στο χέρι.